Ruitschade

Wij leveren niet voor niets ‘Totaalservice’. Één van die services is ruitreparatie of ruitvervanging.

Pats – een steentje raakt uw voorruit...

Een scheurtje, of erger een grote ster op uw voorruit is niet alleen bijzonder vervelend. Ook uw veiligheid komt in het gedrang als u te maken krijgt met ruitschade. Waarom zou u hiermee door blijven rijden als u voor ruitreparatie bij Car Service Moonen terecht kunt?

Wij leveren niet voor niets ‘Totaalservice’. Één van die services is ruitreparatie of ruitvervanging. Blijf er dus niet mee rondrijden met alle ergernissen van dien, maar kom langs en laat ons het voor u herstellen. Eventueel een leenauto en in veel gevallen klaar terwijl u wacht.

ruit-schade

U denkt wellicht, dat kost veel geld en bovendien ben ik een gedeelte van mijn no-claim korting kwijt? 
In een aantal polissen is ruitreparatie opgenomen onder voorwaarden, zonder dat het u geld gaat kosten. Deze groep van herstelbedrijven hebben afspraken gemaakt en werken volgens procedures die kwaliteit van autoruitherstel geborgd hebben. Deelnemende maatschappijen: AEGON, Algemene Zeeuwse, Delta Lloyd, Europeesche, Fortis ASR, Generali, De Goudse, Reaal en SNS. Deze uniforme werkwijze zorgt zowel aan de zijde van de glasherstelbedrijven als de verzekeraars voor een efficiënt en snel afhandelingsproces. 

Dus bel of kom langs, want ook voor ruitreparatie bent u bij ons aan het juiste adres! 

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op. 

Scroll naar boven